Rekordmånga besökte öppet hus på TBS Stockholm

[ingress]Thoren Business School Stockholm har haft två öppet hus den senaste veckan med över 500 besökare vid varje tillfälle. Lördag 3 december och onsdag 7 december öppnade vi dörrarna till Affärsgymnasiet på Medborgarplatsen och rekordmånga niondeklassare med föräldrar tog chansen att besöka skolan. [/ingress]

Under öppet hus fick besökarna information om Thoren Business School, våra utbildningar och hur vi arbetar på skolan. Lärare och elever från skolan fanns på plats för att svara på besökarnas frågor och visa dem runt i vår kreativa och inspirerande skolmiljö. Dessutom fick de som ville information om Fotbollsakademin som de som vill kan ha som tillval till sin gymnasieutbildning. Vid ett av tillfällena var Patrik ”Bjärred” Andersson, en av grundarna till FA, på skolan och informerade.

Fler tillfällen för öppet hus kommer efter jul, läs mer här!