Prova-på-dag: Communication Program

oppethusstockholmÄr du intresserad av att läsa Samhällsprogrammet på Thoren Business School Stockholm? Då är du varmt välkommen att komma och prova på under en halvdag som ägnas åt de samhällsvetenskapliga ämnena.

Under dagen bjuder vi på följande aktiviteter:

-Våra elever berättar om vårt samarbete med den internationella mänskliga rättighetsorganisationen Invisible Friend och studieresan till Thailand som vi gjorde förra året
-Vår samhällskunskapslärare Pavlo Narvaja kommer att hålla i en inspirerande lektion i samhällskunskap
-Vår medialärare Sanne Eriksson kommer att hålla i en inspirerande lektion i media och kommunikation

Vi kommer givetvis också att bjuda på fika och berätta mer om programmet, våra inriktningar, samt informera om vilka framtidsmöjligheter du har om du väljer detta program.

Datum: Fredag 11 april

Tid: kl. 09.00 till ca 12.30

För anmälan och mer information, var vänlig kontakta kommunikatör Miranda Myrberg via mejl, förnamn.efternamn@affarsgymnasiet.se eller på telefon 076-949 39 37.