Naturvetenskapsprogrammet

Management Program

Siktar du högt? Vill du ha en bred naturvetenskaplig grund samtidigt som du får en ledarskapsutbildning i samarbete med näringslivet? Har du entreprenörskapsandan inom dig? Management Program ger dig basen att stå på om dina ambitioner är höga. Med valbara kurser inom t.ex. företagsekonomi och juridik bygger du en kompetens som garanterat kommer att ge dig ett efterfrågat yrke. Vårt mål är att du ska ha en perfekt naturvetenskaplig plattform att stå på.

Det här läser du:


Gemensamt
0
Poäng

Inriktning/profil
0
Poäng

Notera: utbudet av inriktningar/profiler och kurser kan variera mellan orterna.

Individuella val
0
Poäng

Välj 200 poäng valfria kurser

Gymnasiearbete
0
Poäng

Utformas efter din valda inriktning/profil.

8 veckor APL (praktik) + 3 veckor ledarskapsutbildning

På Management Program har du 8 veckor praktik (APL) där du är ute på ett företag och, utifrån ditt program, får testa kunskaperna i verkligheten. Du har även 3 ledarskapsveckor där fokus ligger på det personliga och kommunikativa ledarskapet.

Egen dator

Självklart arbetar vi med och nära IT. Som elev får du låna en bärbar dator som du har som arbetsredskap alla tre åren och även annan teknisk utrusning finns tillgänglig under studietiden.

Efter Management Program

Efter studenten eller högskolestudier: läkare, jurist, programmerare, assistent, biolog, säljare, administratör, civilingenjör, ekonom, egen företagare, olika chefsbefattningar, m.m.

Management Program är dig med en nyfiken sida som driver dig framåt och även om du inte vet vad du vill göra i framtiden har du planer på att göra något stort. Ditt intresse är naturvetenskapligt med en del tankar om entreprenörskap. Management Program är för dig med hög målmedvetenhet och drivkraft.

Inriktning/profil:


entreprenor och samhalle

ENTREPRENÖR OCH SAMHÄLLE

Gillar du att tala inför publik och vill i framtiden vara din egen chef? Väljer du denna inriktning får du fördjupa dig i företagande och entreprenörskap samt få en bra grund till att starta eget företag.
naturvetenskap

NATURVETENSKAP

Är läkare, civilingenjör eller liknande yrke din dröm? I så fall har du hittat rätt, här får du en naturvetenskaplig grund där du får välja bland olika naturämnen som du är intresserad av.