Handels- och administrationsprogrammet

Commerce Program

Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill du ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Oavsett om du har intresse av att starta ett eget företag, jobba i en butik, eller kanske till och med har ambitioner att bli en internationell säljare utomlands, är Commerce Program det rätta valet. En säljutbildning är alltid oerhört värdefull och något som alla företag ser som en merit.

Det här läser du:


Gemensamt
0
Poäng

Inriktning
0
Poäng

Notera: utbudet av inriktningar/profiler och kurser kan variera mellan orterna.

Individuella val
0
Poäng

Välj 200 poäng valfria kurser

Gymnasiearbete
0
Poäng

Utformas efter din valda inriktning/profil.

22 veckors APL (praktik)

På Commerce Program har du 22 veckors praktik (APL). Genom att använda de teoretiska kunskaper du får hos oss på en praktikplats lär du dig för framtiden. En praktikplats ger dig även värdefulla kontakter och goda chanser till jobb efter studenten.

Egen dator

Självklart arbetar vi med och nära IT. Som elev får du låna en bärbar dator som du har som arbetsredskap alla tre åren och även annan teknisk utrusning finns tillgänglig under studietiden.

Efter Commerce Program

Butikssäljare, företagsförsäljare, marknadsassistent, kommunikatör, inköpare, marknadschef, egen företagare, butikschef m.m.

Commerce Program är för dig som älskar att tjäna pengar och skulle inte ha något emot att starta eget om du kom på rätt affärsidé. Du upplevs som utåtriktad och gillar att prata, vilket passar bra för säljvärlden. Att åka utomlands och jobba skulle du se som en utmaning. Commerce Program är för dig som har jobb och företagande i tankarna.

Inriktning/profil:


saljare

SÄLJARE

Är du social och gillar försäljning? Denna inriktning passar dig som vill lära dig att sälja till företag och privatpersoner samtidigt som du skapar viktiga kontakter.
egen foretagare

EGEN FÖRETAGARE

Vill du satsa helhjärtat på att bli företagare och har huvudet fullt med idéer? Välj då denna inriktning där du får koll på både ekonomi, marknadsföring och mycket mer.