Picture me – vinnare i workshop Parfymen

[ingress]Grattis till vinnarna i vår workshop Parfymen! Linda Öberg och Anna Westin – ni är värda en biokväll![/ingress]

På Affärsgymnasiet arbetar vi ofta med case, alltså uppdrag från företag. Sådana uppgifter förbereder dig för framtiden – på riktigt! På Öppna hus och workshops arbetade besökande ungdomar med ett uppdrag som liknar de case skolans elever ofta arbetar med. Uppdraget från företaget Aroma var att ta fram ett förslag på en ny vinterdoft för målgruppen ungdomar 14-18 år. Efter arbete med doftprover, namnförslag och förpackning presenterades förslagen. En jury bestående av TBS-elever och lärare gick igenom de många kreativa och väl genomförda förslagen och utsåg slutligen Picture me till vinnare.

Motivering: Doften av mustiga vinteräpplen, syrliga körsbär och en touch av honung förmedlar dofter från vinterutflyktens fikastund tillsammans med vänner. Namnet kombinerat med förpackningens design är en innovativ lek med isbergets form och skapar förväntningar på vad som döljs under ytan.