Periodpack AB hyllas för sitt nya förslag

Företaget som levererar dispenser för mensskydd till företag har hyllats många gånger för sin innovationsanda och viktiga arbete. I deras senaste inlägg på Instagram ställer de frågan vilket gym i Sverige som kommer bli först med att erbjuda automater för tamponger. Många applåderar idén och vill se utvecklingen som Periodpack arbetar för.

Amanda Mattson och Lova Svensson startade Periodpack AB redan i årskurs 2 som ett UF-företag på TBS Örebro. Båda har gått ut gymnasiet men forsätter att driva företaget med stor framgång. Det har prisats och figurerat i många olika mediesammanhang. Deras senaste Instagram-inlägg hyllas nu. I det skriver de:
”Har du någonsin kommit till gymmet, fått mens och insett att du inte har med dig dina mensskydd? Vilket gym blir först i Sverige? Vart tränar du?”

Kommentarerna rullar in där personer taggar sina gym i hopp om att de anammar idén.

Amanda Mattson och Lova Svensson har tidigare sagt att mensskydd inte ska vara en lyxprodukt. Detta senaste exempel visar tydligt tjejernas innovationsanda som driver konceptet vidare för en mer rättvis värld.

Om Affärsgymnasiet

Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.