Patrik Andersson håller fotbollsträning för TBS-elever i Sundsvall

[ingress]TBS Sundsvall har gjort klart för ett celebert besök. [/ingress]

I mars får elever i Sundsvall en fotbollsträning i världsklass och ovärderliga tips för en framtida karriär. Patrik ”Bjärred” Andersson, tidigare fotbollsproffs i Malmö FF, svenska landslaget (som också tog VM-brons 1994), Bayern München och FC Barcelona kommer på besök i mars. Han kommer att hålla en träning för alla skolans Fotbollsakademin-elever, men också de som valt att börja på Thoren Business School till hösten med Svenska Fotbollsakademin som tillval. Patrik Andersson kommer efter träningen att hålla ett seminarium för eleverna om vad som krävs för att lyckas med fotbollen. Evenemanget kommer att genomföras under en eftermiddag och kväll i mitten av mars. Det blir garanterat en träning att minnas!

Patrik Andersson jobbar idag med bland annat talangscouting och kommer med säkerhet att kunna ge en hel del tips om vilka karaktärsdrag och egenskaper de stora klubbarna letar efter hos spelare.

Bild: Imago /eurosport.se