Örebro-elever siktar mot framtiden

[ingress]I förra veckan hölls Framtidsdagen på TBS Örebro för elever i årskurs tre. [/ingress]

Framtidsdagen – jobb och utbildning är en mässa för avgångseleverna i årskurs tre och fokuserar på högre utbildning och framtida yrkesval tiden efter gymnasiet. Med på mässan var Kungliga tekniska högskolan i Stockholm, Örebro universitet, Arbetsförmedlingen, Adecco, Student Consulting och flera företrädare för olika yrken. Dessutom var ett par före detta TBS-elever med och berättade om vad de gjort tiden efter gymnasiet.

Eleverna fick lyssna på föreläsningar och mingla bland utställarna. Mässan blev väldigt uppskattad av eleverna som kunde knyta många bra kontakter inför framtiden.

TBS Örebro vill tacka alla utställare för en lyckad mässa. Vi hoppas på ett återseende nästa år!