Öppet hus i Uppsala

I lördags var det återigen dags för Öppet hus på TBS Uppsala. Ett stort antal niondeklassare med föräldrar möttes av röda mattan på torget innan de gick in i den fina byggnaden där TBS huserar.

Elever från skolan guidade besökarna runt och berättade om sin skolvardag och lärarna informerade om skolan och programmen. Besökarna fick prova på TBS sätt att lära genom workshops i kreativ ”speedwriting” och varumärkesbyggande. Communication Program ställde upp Media Lab där besökarna fick prova på bland annat bildredigering, fotografering och musikinspelning. Några av de elever som i år driver UF-företag visade presenterade sin affärsidé och produkter.

På plats fanns också en representant från Svenska Fotbollsakademin som informerade om fotbollsinriktningen som eleverna kan välja under sina gymnasieår.

Välkommen på nästa Öppet hus, den 23 november kl 18-20. Du hittar oss på Stora Torget 7 i Uppsala.