Vi utbildar framtidens stjärnor inom Business

Vi vill att du ska bli framgångsrik!

Börja här

 

CASE

– Vi tar företagsvärlden med in i klassrummet.

Hos oss blir du anställningsbar direkt efter studenten. För att nå dit samarbetar vi med många olika företag så att du får träna på att jobba med verkliga projekt och lösa deras utmaningar.

PRAKTIK (APL)

– På alla våra program

Genom att använda de teoretiska kunskaper du får hos oss på en praktikplats lär du dig för framtiden – på riktigt. En praktikplats ger dig även värdefulla kontakter och goda chanser till jobb efter studenten

 
 

UNG FÖRETAGSAMHET

– Starta ditt eget företag

Du får möjlighet att starta ditt eget företag, och det är något vi är grymma på! Nu är det din tur. Vilken är din affärsidé? Många elever gör också om sitt UF-företag till ett riktigt företag.

THOREN BUSINESS CHALLENGE

Vi har en egen prestigefylld företagstävling skolorna emellan.

GLOBALISERING

– Du får åka på Business Trip

Världen är din spelplan Vi har en utbildning i världsklass. Vad menar vi med det? Det betyder att vi tar in synvinklar och frågeställningar från hela världen in i klassrummet. Då får du ett globalt perspektiv på allt du gör, kan växa som person och blir redo att ta dig an projekt och resor utomlands. Du får till exempel åka på en Business Trip tillsammans med dina klasskompisar för att använda det du lärt dig i ett verkligt sammanhang. Efter studenten är hela världen din arbetsmarknad och du kan fortsätta att utveckla ditt sociala entreprenörskap.

 
 

VI BYGGER DINA AFFÄRSFÖRMÅGOR

– Du tränas för att vara bäst förberedd inför framtiden.

Vårt mål är att våra studenter ska bli:

LEDARE – Du ska kunna leda dig själv och andra till att nå uppsatta mål.

INSIKTSFULLA – Du ska veta vilka dina styrkor är, känna till omvärlden och kunna anpassa dig efter förändringar.

KOMMUNIKATIVA – Du ska ha den sociala förmågan att kunna lyssna, reflektera och inspirera andra människor.

Vad händer sen?

På Affärsgymnasiet får du rätt förutsättningar att lyckas. Vi uppmuntrar ditt mod att våga följa dina drömmar och gå din egen väg. Vi förser dig med kraften att hela tiden driva framåt och utvecklas. Efter studenten är du redo att läsa vidare, börja jobba eller starta eget. Låt din passion leda dig rätt.

EGET FÖRETAG

På Affärsgymnasiet tränas du i att gå från idé till handling. Hos oss får du rätt verktyg att starta, driva och förverkliga dina företagsdrömmar antingen i form av ett UF-företag eller ett riktigt företag. Du har alla möjligheter att bli en framgångsrik entreprenör.

UNIVERSITETET

Efter studenten har du den behörighet som krävs för att studera vidare, vilket många av våra elever gör. Universitet och högskolor som Handelshögskolan, KTH och Chalmers är populära val. Du bestämmer vad som är rätt för dig.

JOBB

Du kanske känner för att börja tjäna dina egna pengar direkt efter studenten – då är det perfekt att du valt Affärsgymnasiet. Stora delar av din utbildning sker i samverkan med företag vilket ger dig praktiska färdigheter samtidigt som du bygger ditt eget nätverk. Du får helt enkelt ett försprång på arbetsmarknaden.