Olivia på Thoren Business School Gävle tipsar

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bok att läsa. Som tur är vill våra elever på Thoren Business School Gävle gärna dela med sig av sina boktips. Vi träffade Olivia och frågade vilken bok hon vill tipsa om.

Berätta lite om dig själv.
-Jag heter Olivia Salim och går andra året på ekonomiprogrammet och jag kommer från Ockelbo. På fritiden tycker jag om att träna, gymma. Annars är jag mycket med kompisar och familjen.

Vad har du för framtidsplaner?
– Gå på högskolan i Stockholm och utbilda mig till civilekonom/revisor.

Vad är ditt bästa boktips?
– Fredrik Eklunds bok, Sälj!!

Vad handlar boken om?
– Boken handlar om hans liv, hans karriär, kundbemötande, försäljning. Han väldigt framgångsrik och äger ett jättestort företag i Stockholm och är en av Sveriges och USA:s bästa mäklare. Han ger tips på hur man ska sälja och sånt. Och därför tycker jag att den här boken är bra, för att vi som går ekonomi är intresserad a sådant. Jag vet att flera personer i min klass har läst den. Den är jätte bra!

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!