Ny video visar business-anpassade lokaler

Varför är klassrummen utformade som konferenssalar? Vad är ett ”case”? Hur ser matsalen ut? Det och mycket mer får du svar på i skolans nya video på YouTube.

I dessa Coronatider fungerar det inte med fysiska öppna hus. Lyckligtvis har Thoren Business School Stockholm publicerat en digital rundvandring av lokalerna på Medborgarplatsen. Nu går det alltså att se skolan hemifrån. Utan elever blir det dessutom enklare att få en bild av lokalernas storlek. Det går även att tydligare se hur lokalerna är utformade och specialanpassade för business.

I videon får tittarna reda på hur skolan arbetar med ”case” åt olika företag, hur det fungerar med APL och varför klassrummen är byggda som konferenssalar. Dessutom visas den rymliga och moderna matsalen.

– Det är bra att det nu finns en chans att se skolan hemifrån. I videon har vi även försökt svara på de vanligaste frågorna om konceptet, så den är bra att spana in om man vill veta mer, säger kommunikatör Filippa Karlenstål.

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.