Nu har eleverna på Thoren Business School Karlstad tagit studenten

När det oväntade händer gäller det att anpassa sig. På Thoren Business School Karlstad firades därför studenten på restaurang, där skolan kunde se till att säkerhetsåtgärder gjorde det möjligt för eleverna att fira sin student. Allt visades live på Instagram för avgångselevernas vänner och släktingar.

Studenten är en dag som många minns länge. Men Coronaviruset gjorde att ett vanligt studentfirande, med stora utspring och flak, inte längre var möjligt. Därför planerade Thoren Business School Karlstad om studentfirandet.

Tack vare skolans lösning kunde eleverna fira tillsammans i en restaurang. Vänner och släkt fick delta digitalt, genom en livesändning. Trots omständigheterna fick studenterna därmed en dag att minnas, under en klarblå himmel vid Värmlands museum. Se bilder och filmklipp från firandet på skolans Instagram!

Stort grattis till alla studenter och bra jobbat under alla dessa tre år – ni är grymma!