Många samarbeten på gång hos Thoren Business School Växjö

Under våren har Thoren Business School Växjö arbetat hårt med att få klart alla detaljer i skolan: med bygget, möbleringen och skyltningen. Men skolan har också jobbat lika mycket med att träffa företagare, näringsliv och organisationer.

Thoren Business School jobbar tätt i samarbete med företag och det är därför viktigt att få in riktigt bra samarbetspartners inför skolstarten. Det gör vi för att kunna erbjuda våra elever praktikplatser, få in grymma föreläsare och personer som gör workshops. Istället för att bara plugga och läsa teorin om något väljer vi också ofta att ha verklighetsförankrade case och projekt.

På det sättet får eleverna lära sig i verkligheten och verkligen känna av hur stora och små projekt fungerar. Att få komma in på tårna på riktigt och göra det mer praktiskt ger även eleverna möjligheten att träna på sina förmågor inför framtiden.

Några av de företag och föreläsare som Thoren Business School Växjö redan nu slutit samarbete med är Växjö Citysamverkan, Svensk Fastighetsförmedling och Salty Communication. Kolla gärna in vår Instagram @tbs_vaxjo för att se vilka fler samarbeten skolan har på gång.

Trevlig sommar önskar vi på Thoren Business School Växjö!