Många intresserade av TBS Stockholm

[ingress]Thoren Business School har haft ännu ett välbesökt öppet hus. Du har chans att besöka oss igen torsdag 9 februari![/ingress]

Nu är det snart sista chansen att besöka oss innan det preliminära valet stänger. Torsdag 9 februari kl. 18-20 håller vi öppet hus hos oss på Medborgarplatsen 25! Välkommen att besöka oss för att se om Affärsgymnasiet är rätt för just dig!

Du får träffa elever och personal från skolan som berättar om våra utbildningar och om hur det är att gå på Thoren Business School. För dig som är intresserad av att ha Svenska Fotbollsakademin som tillval kan du få djupare information om vad det innebär. Våra elever kommer att ha stationer på skolan där de berättar om hur de arbetar med case och andra näringslivssamarbeten, Ung Företagsamhet och praktik.