Makalösa 100% i lärarbehörighet – Thoren Business School Linköping

TBS Linköping uppvisar för andra läsåret i rad en lärarbehörighet som är hundraprocentig. Skolverkets och SCB:s statistik som presenterades förra veckan visar att skolan i Linköping är väl framme i det avseendet.linkopingrektor

– Det här är en viktig signal för att vår verksamhet håller hög kvalitet, säger rektorn Jessica Hallberg.

Thoren Business School, med elva skolor, i Sverige har ett fantastiskt snitt i riket med hela 90,9 procent i sina verksamheter. I riket i övrigt ligger gymnasiesnittet på lärarbehörighet på 79 procent.

TBS Linköping uppvisar glädjande nog för andra läsåret i rad en hundra-procentig behörighet.

– Vi har rekryterat många nya lärare och då+ är den är frågan självklart primär för oss, men även en frågeställning som är viktig både för elever och inte minst föräldrar, säger Hallberg.