Lyckat live-event för likabehandling

Thoren Business School Solnas likabehandlingsgrupp höll ett live-event för att lyfta allas lika värde. Eventet blev mycket lyckat och på Instagram tackar nu eleverna alla härliga deltagare.

Vi har tidigare skrivit om hur Thoren Business School Solnas Likabehandlingsgrupp startat ett initiativ för att uppmärksamma HBTQ+ och allas lika värde.

Den 22 maj höll de det livestreamade eventet och det blev en riktig succé. Tittarna fick ta del av diskussioner, underhållning och tävlingar kring frågor om allas lika värde.

Eleverna lyfte även 17 maj, som är Internationella dagen mot homo-, trans- och bifobi (IDAHOT).

Nu tackar likabehandlingsgruppen alla iblandade.

Vi gratulerar eleverna för ett välplanerat och bra genomfört evenemang.

Om Affärsgymnasiet

Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.