I Love Boobs drar in 56.000kr till Bröstcancerfonden

På Thoren Business School vill vi att du som elev ska förverkliga dina drömmar och idéer. Vi vill utveckla din företagsamhet och kreativitet så att du får ökat självförtroende, självinsikt och en förmåga att hitta kraften i dig själv. Vårt mål är att du ska överträffa dina egna förväntningar och ibland göra små mirakel.

Amanda Carapi Sjölin, Malin Isaksson, Mona Haidari och Veronica Eckert har gjort just det. De har startat upp och drivit företaget I Love Boobs UF inom ramen för Thoren Business School Stockholms samarbete med Ung Företagsamhet under läsåret 2013-2014. Tjejerna lyser när de berättar om I Love Boobs som i dagsläget har samlat in mer än 56.000kr till Bröstcancerfonden. Totalt sett har företaget tjänat ihop mer än 100.000kr genom att sälja fina armband med sloganen ”I love boobs”.

Valet föll på armband, en lättsåld produkt som vi själva lätt kan producera. När det gällde val av organisation att stödja så var vi alla eniga om just bröstcancerfonden. Bröstcancer är varje år ett omtalat ämne och det är något som vi kände berör oss alla. Genom försäljning av våra armband så hoppas vi kunna hjälpa till ökad forskning om bröstcancer, förklarar de.

Framgångsfaktorerna har varit många, men de viktigaste har varit engagemang, samarbete och hårt arbete.
Vi valde att verkligen våga satsa och tänka stort. Vi gjorde det hela vägen, tillsammans, och inte halvdant! Vi har lagt ner väldigt mycket tid och kraft och det har varit så givande och roligt! säger tjejerna i mun på varandra.

Marknadsföringsstrategin har varit nyckeln till att nå ut till så många.
Vi ville göra det tydligt till vilken organisation pengarna går och hur mycket av våra intäkter som går dit. Försäljningen inledde vi därför under Bröstcancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Det gjorde att vi fick lite extra draghjälp. Vi har också lagt ner mycket energi på att skapa en bra hemsida med onlineförsäljning och använda oss av sociala medier, lägger de till.

Vi på Thoren Business School är så stolta över I Love Boobs UF och önskar Amanda, Malin, Mona och Veronica lycka till och all framgång på vägen!

Kika gärna in på I Love Boobs hemsida http://www.iloveboobs.se/ och gilla deras sida på Facebook.

i love boobs 5 kopia