Live-event ska lyfta allas lika värde

Eleverna på Thoren Business School Solna vet att det krävs hårt arbete och engagemang för att förbättra världen. Därför drar de igång ett live-event med syfte att lyfta rättigheter och likabehandling.

Eleverna i Thoren Business School Solnas Likabehandlingsgrupp startar ett initiativ för att uppmärksamma HBTQ+ och allas lika värde. Den 22 maj håller de ett livestreamat event på Instagram.

Tittarna får ta del av diskussioner, underhållning och tävlingar kring frågor om allas lika värde. Syftet med eventen är även att uppmärksamma 17 maj, som är Internationella dagen mot homo-, trans- och bifobi (IDAHOT).

– Det är väldigt inspirerande att våra elever själva kommit på idén, planerar och marknadsför initiativet. De gör ett viktigt och bra arbete, säger kommunikatör Tufva Ljungvall.

Under eventet kommer även eleverna lyfta fram och stötta Thoren Business Schools Västerås Insamling för att bygga en flickskola och hjälpa drabbade familjer i Bangladesh.

Om Affärsgymnasiet

Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.