Linnea från TBS Umeå imponerar under Umeå Fashion Week

bannerumea
Linnea är en av våra lever som läser det unika trainee programmet, Commerce Program trainee på Thoren Business School Umeå. Hon gör sin APL (praktik) på Scandic hotels i Umeå och under Umeå Fashion Week hjälpte hon Ida Hillebjörk som hade en pop-up butik i samband med modeveckan. Ida driver Idag Design – ett företag som gör ekologiska och svensksydda barn- och damkläder och skrev följande fina ord om Linnea på sin blogg:

” Också hade jag en pop up butik på Scandic Plaza. Som tur var hade jag excellent stöd av en ung kvinna döpt till Linnea. Hon går sista året på gymnasiet och har som en del i lärandet arbetsplatsförlagd utbildning (på min tid hette det typ praktik) på Plaza. Jag vill tjäna jättemycket pengar så att jag kan anställa henne när hon går ut gymnasiet, för hon är helt awesome. Hon har koll på allt, tar ansvar, är snäll, rolig också sjunger hon och spelar piano! Dessutom bär hon på ett hjärta av guld. Jag tänker mig titeln Allmän uppstyrare och Hållare av koll på läget.”