Lärarna om UF: ”bara kreativiteten som sätter stopp”

Vad är egentligen ett UF-företag och varför startar man det? Spana in Thoren Business School nya video och få svar på dina frågor.

Är du trött på att bara läsa massa teorier utan att få testa dem i praktiken? På Thoren Business School får eleverna driva egna företag med riktiga produkter och tjänster.

I en ny video på Youtube berättar UF-lärarna Henrik Arnersten och David Karlström lite mer om vad Ung Företagsamhet innebär och hur det funkar att driva ett UF-företag på Thoren Business School.

– Kursen är väldigt praktisk och det är egentligen bara kreativiteten som sätter stopp för vad som går att göra, säger Henrik Arnersten.

Om Affärsgymnasiet

Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.