Kick off 2015 – Thoren Business School Stockholm

Det blev ett otroligt lyckat event när Thoren Business School Stockholm bjöd in sina sökande elever till Kick off.  Eleverna bjöds på en inspirerande TBS Talk Show där befintliga elever delade sina spännande erfarenheter från sin tid på TBS. Praktik på ett barnhem i Thailand, UF-företag som har gjort succé och praktik hos en storbloggare som lett vidare till anställning direkt efter gymnasiet var några av de erfarenheter som eleverna delade med sig av. Showen avslutades med en cool LED Hula Hoop Show.

Efter TBS Talk Show gick eleverna till TBS för mysigt mingel med befintliga elever och kanske blivande klasskamrater.

Tack till alla besökare som bidrog till ett fantastiskt event och vi ses i höst!

Jelena Mitra, LED Show med Hula Hoops.