Kick off på TBS Malmö

 

I tisdags hade åk 1 en kick off, där tävlingar och lekar stod på spel. Vinnarlaget utlovades ett fint pris som triggade igång teamandan. Dagen blev slutligen riktigt lyckad och många nya bekantskaper skaffades. Vi frågade några ettor vad de tyckte om dagen.


 

bild12

   Mattias Karlsson & Alexander Nylén Bergman, CMP15C


 Vilka förväntningar hade ni på dagen?

– Att det skulle bli roligt, det är alltid kul med 10-kamp, säger Alexander. Jag trodde det skulle bli lite mer svettigt, typ fotboll, menar Mattias som ändå var mycket nöjd med dagen.

Vad var det bästa med dagen?

– De olika övningarna vi fick göra för att öka gemenskapen och samarbetet. Det var kul att känna nytt folk som vi nu hälsar på i korridorerna, säger Mattias. Samarbeta är även något vi måste kunna senare i arbetslivet, så det är lika bra att börja nu, säger Alexander.

 


bild1

Zayneb Kadhem & Saida Khalili, MP15E

Vilka förväntningar hade ni på dagen?

– Både Zayneb och Saida hade inte större förväntningar med dagen, men såg fram emot att göra något kul tillsammans.

Vad var det bästa med dagen?

– Det bästa med dagen var att få träffa så många nya människor och samtidigt hitta på roliga aktiviteter, dock hade jag velat vinna, säger Saida.

– Det var en dag där vi hade roligt, alla ettor tillsammans, det är rätt svårt att få till och göra det annars så detta blev perfekt. Sen fick vi även lära oss att samarbeta och det är bra, säger Zayneb.