Julmarknad med UF-företag

På måndagseftermiddagen den 16 december var det dags för Thoren Business School Stockholms julmarknad. Under julmarknaden fick alla elever i årskurs 3 som driver UF–företag möjligheten att visa upp sin företagsprodukt inför skolans elever och andra besökare som de bjudit in till marknaden. Det blev en lyckad eftermiddag med ett stort antal nöjda besökare som fick möjligheten att inhandla flera smarta och intressanta julklappar.

UF-företaget Chique & Unique UF drivs av Caroline Widgren, Nicole O´Gorman Schmid och Anna Anderson ifrån klass BuP11D.

Vad gör ert UF-företag?

I vårt UF-företag säljer vi handdekorerade inredningsdetaljer som vi köpt in second hand från myrorna och stadmissonen, vilket bidrar till både välgörenhet och miljövänlighet då de är återvunna. Det vi har just nu är bordslampor, krukor, ljuslyktor och ramar. Dock kan ändringar i produktutbudet ske efter kundernas efterfrågan.

Hur växte er affärsidé fram?

Vi alla tycker om att göra något kreativt. Det ska även vara roligt och unikt bland UF-företag. Med detta i åtanke växte vår affärsidé fram och vi startade ” Chique & Unique UF”.

Hur har julmarknaden varit för er?

Det har gått bra, men vi visste innan att inte en så stor del av vår målgrupp skulle vara här då vår målgrupp är lite äldre personer.

Hemsida: http://chiqueunique.webnode.se/