Nu är tävlingen slut! Tack alla som har varit med. I januari kontaktar vi vinnarna. God fortsättning alla duktiga tävlingsdeltagare 🙂

Julkalender 2016

Snapchat edition

Vinn en biobiljett varje dag och en iPad på julafton!
Allt du behöver göra är att först svara rätt på dagens fråga.

Så här går det till

Tävling

Varje dag ställer vi en fråga på vårt Snapchat-konto (vi heter affarsgymnasiet på Snapchat, följ oss där). Lite senare dyker frågan upp här på denna sida. Du som är först med rätt svar vinner en biobiljett. På julafton, lucka 24, har du möjlighet att vinna en iPad Mini. Jihooo! Kom ihåg att tidpunkten för när frågan släpps kommer att variera, men den släpps alltid först via vårt Snapchat-konto.

Psst….en liten ledtråd; alla svar finns i vårt magasin, på vår webb eller i vår film.

Tävlingsregler & information

• För att få vara med i tävlingen måste du gå i klass 9.
  • Du kan bara svara på dagens fråga (dvs den lucka som är samma som dagens datum).
  • Tidpunkten då frågan släpps varierar, men frågan kommer alltid först på vårt Snapchat-konto.
  • Vinnarna kommer att kontaktas i januari via den mejl du anger – svarar du inte där innan den 15 januari kommer vi kontakta andra tävlande, osv. Du måste då ange en postadress dit vi kan skicka priset.
  • För lucka 1 – 23 tävlar du också mot julkalendertävlingarna på Yrkesgymnasiet och Innovationsgymnasiet.
  • Har du föräldrar eller annan släkt som arbetar på någon av ThorenGruppens skolor kan du ej vara med.
  • Vi är inte ansvariga för deltagarens möjlighet att delta i tävlingen eller om tävlande begränsas genom sådant som t ex bredband, telefoni, ofullständiga kontaktuppgifter eller annat som som påverkar tävlingsupplägget.

Bästa vinstchansen har du på Snapchat

Där lägger vi ut dagens fråga innan den kommer upp här på webbsidan. Du får ett riktigt försprång när du följer oss.

Julkalendertävlingen!

Varje dag släpps en ny fråga här, och alltid liiiite tidigare på Snapchat (följ oss där, vi heter ”affarsgymnasiet”). Längs ned på sidan skriver du in ditt svar. Är du först…då vinner en biobiljett! Kom ihåg att du måste svara på frågan som hör till dagens datum.

• Vad har Affärsgymnasiet för slogan?

Svar: –

• Hur många orter finns Affärsgymnasiet på?

Svar: –

• Vilket TBS-program ska du helst läsa för att bli läkare?

Svar: –

• Vilket TBS-program ska du helst läsa för att bli advokat?

Svar: –

• Vilket TBS-program ska du helst läsa för att bli psykolog?

Svar: –

• Vilket TBS-program ska du helst läsa för att bli en toppsäljare?

Svar: –

• Vad får man göra på ett case på TBS?

Svar: –

• Hur många veckor har man minst praktik oavsett program på TBS?

Svar: –

• Vilket program har inriktningen Ledar- och beteendevetenskap?

Svar: –

• Upp till hur många timmar i veckan får du ha coachtid på TBS?

Svar: –

• Vi har ett ”virtuellt klassrum” för elever. Vad heter det?

Svar: –

• Vilken tidpunkt i TBS-filmen på hemsidan kommer det upp en skylt där det står: Träna dina affärsförmågor?

Svar: –

• Hur ska du göra för att få testa på att vara ”elev för en dag”?

Svar: –

• Hur många meter är det till tunnelbanan från TBS Stockholm?

Svar: –

• På vilket TBS-program har du störst chans att bli en Diplomerad gymnasieekonom?

Svar: –

• Vilken ansökningskod har Communication Program?

Svar: –

• Vad heter företaget som äger Affärsgymnasiet?

Svar: –

• Inom vad är Thoren Business School flerfaldiga svenska mästare?

Svar: –

• Hur många meter har TBS Uppsala till centrum?

Svar: –

• Hur många veckor praktik har Commerce Program?

Svar: –

• På vilka program får du låna en bärbar dator under hela din gymnasietid?

Svar: –

• Vad säger Elias Sjöblom, Business Program, Stockholm, om TBS?

Svar: –

• Vad har alla årskurser tillgång till via Adecco-samarbetet?

Svar: –

• Vilken TBS-elev vann ensam SM-guld i Ung Företagsamhet 2015 och i vilken kategori?