Josefine fann sin kraft på Thoren Business School – nu har hon tagit studenten

Josefine kämpade med skolan i tretton år, och var nära att ge upp redan innan gymnasiet. När hon började på Thoren Business School Gävle förändrades allt. Nu tar hon studenten och har fått starkare personlighet, sitt drömjobb och vänner för livet.

Årets student skiljer sig från tidigare år, men avgångseleverna var ändå glada när de skulle fira dagen. Fyllda av mod, kraft och passion lämnar de nu gymnasieåren och blickar vidare med stor framtidstro mot nya utmaningar.

En av alla duktiga studenter som bar sin vita mössa med stor stolthet är Josefine Hagström Berglöf.

Josefine hade det tufft under skoltiden innan gymnasiet. Men när hon började på Commerce program på Thoren Business School Gävle hittade hon sin kraft.

Nu har hon vuxit som person och vågar göra saker som hon aldrig tidigare vågat, berättar hon. Utbildningen har även lett till att hon fått sitt drömjobb.

– I tretton år har jag kämpat med skolan. Jag var nära att ge upp och hoppa av innan jag ens börjat gymnasiet. När jag kom till Thoren Business School hade jag ingen aning om att detta skulle innebära en stor personlighetsmässig förändring för mig.

– Tack vare skolan har jag vuxit som person och vågat göra saker jag aldrig skulle gjort för något år sedan. Tack vare Thoren Business School hade jag nog aldrig fått mitt drömjobb och massa utbildningar där. Jag hade aldrig stått framför människor och pratat och vågat stå för min sak. Det jag kommer ta med mig från dessa tre år är att aldrig ge upp och tro på mig själv. Jag kommer sakna alla på TBS. Utan dem hade jag inte fått vänner för livet, mitt drömjobb och en starkare personlighet.

Ett stort grattis till alla studenter på Thoren Business School Gävle och lycka till i framtiden – ni är fantastiska!