Inspirationsföreläsning på TBS Jönköping

Vi inviger Thoren Business School Jönköping med en fantastisk inspirationsföreläsning av Anna Sandborn, grundare av mpirecoaching. Ingenting är omöjligt och du gör din egna framgång!
Eleverna har nu delats upp i basgrupper där var och en i gruppen har en titel. Allt från Study manager till event manager och General manager! Detta för att lyfta varandras ledarskapsförmåga redan från dag 1 och för att förstå hur verkligheten ser ut.
Efter några dagar med lära känna varandra aktiviteter så drar snart första caset igång! Håll utkik på sociala medier!
-Det är så himla skönt att vara igång, som vi har längtat att få träffa eleverna och direkt kunna inspirera dem och vägleda dem till framgång, säger Jolanta Eriksson rektor på TBS Jönköping.
Vi påminner att ni gärna får kika in på vår Facebook och Instagram för filmer och bilder samt nyheter.