Inleder samarbete med mästerföreläsaren

Thoren Business School Växjö fortsätter att knyta kontakter med otroligt duktiga företagare. Nu inleder skolan ett utvecklande samarbete med mästerföreläsaren Chris Pettersson. Hans erfarenhet blir en stor tillgång för elevernas utveckling.

Chris Pettersson har gjort över 350 föreläsningar. Han har ett långt CV inom försäljning och affärsutveckling, och är ett riktigt proffs på det han sysslar med.

Tillsammans med Thoren Business School Växjö kommer Chris bidra med föreläsningar, coachning och mycket mer.

– Det känns otroligt roligt att våra elever får chansen att lära sig av de absolut bästa, säger kommunikatör Gustaf Hjelmqvist.

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.