Ibland måste man våga för att vinna

Min praktik spenderades på ett Indiskt barnhem, tillsammans med en före detta student från Thoren Business School Örebro.

Framme i Nashik gjorde vi undersökningar för ett framtida samarbete mellan ThorenGruppens skolor och barnhemmet Adharashram, med oss hade vi sex stycken datorer som kommer användas i utbildningssyfte.

– Att jag haft möjligheten att göra min APL på ett barnhem i Indien har varit helt fantastiskt och det har gett mig så mycket. Jag har vunnit vänskap, kärlek och mod och jag hoppas att fler elever tar sig an en möjlighet som denna, säger Julia Larsson som går tredje året på Business Program på Thoren Business School Örebro.

Nedan på bilden ser ni Julia Larsson och Madeleine Johansson tillsammans med några utav de över 100 barn som bor på barnhemmet Adharashram i Indien.

– Roligare och mer upplevelserik APL är svårt att hitta, oerhört tacksam för denna upplevelse.

Indien