Helsingborgs Marathon – uppföljning

Nu har Helsingborgs Marathon som vi skrivit om tidigare,  passerat och ett stort gäng elever från Thoren Business School är nöjda med sin prestationer i evenemanget. Alexandra Nilsson som läser första på Business Program var en av eleverna som fick vara med som volontär.

Vad var det bästa med evenemanget?
– Vid mållinjen att få ta emot alla som kom in och ge de en medalj. De var så lättade att det var över och stolta över sina prestationer.
Vilka förväntningar hade du?
– Att det var ett stort event men mycket planering och att det alltid skulle finnas något att göra!
Hur har caset utvecklat dig?
– Jag har blivit mer social, pratat mycket och jobbat med massa olika människor. Jag fick en ny kompis från en annan skola och pratade med en äldre kvinna som jag fick jättemycket tips av och lyssnade på hennes historier.
Hade du velat göra det igen?
– Absolut! Detta var jättekul och jag vill verkligen göra detta igen. Har ju faktiskt anmält mig till HbgTalks också, ett annat case.