Helsingborg Marathon får hjälp av elever från TBS Helsingborg

Grundaren till Helsingborgs Marathon besökte förra året HBG Talks där Thoren Business School Helsingborg stod som värdar för eventet. Han blev väldigt imponerad av våra elevers värdskap och professionalitet så han beslöt sig för att kontakta skolan för att se om det fanns någon möjlighet att jobba tillsammans.

Igår var han på plats i våra lokaler för att ge elever i årskurs 1 en chans att hjälpa till på ett av Helsingborgs största event, nämligen Marathon. De ska få möjlighet att pitcha in sig själva varför just de ska få vara med. De som går vidare får en utbildning och blir delaktiga i eventet. Intresset bland våra elever var väldigt stort.

Varför vill du vara med?
Jag tyckte det lät väldigt intressant. Det ger en bra möjlighet för oss att lära sig hur hela processer fungerar, Hanna Bergström MP16
– Jag kan göra stor nytta som volontär. Jag älskar att träffa nya människor och är verkligen inte rädd för att prata med nya och flera människor, Mohammed Hleihel BP16
– Jag känner att jag kan representera båda TBS och eventet på ett bra sätt. Sen tycker jag att det är väldigt kul att få så pass ung komma in på marknaden, Felix Eriksson CMP16
– Jag vill verkligen vara volontär på Helsingborgs Marathon för att knyta nya kontakter inför framtiden. Det verkar kul, Alexandra Wisbrant MP16
– Jag vill bredda och utöka mitt nätverk och lära känna nya människor inom näringslivet, Anton Vik Lemholt CMP16