Hbgchange2035 – eftersnack

Förra veckan, den 17 mars slog Thoren Business Schools evenemang, Hbgchange2035, igenom med buller och bång. Vilken succé, med inspirationsföreläsningar från bland annat Carl Stanley och Björn Ranelid. Projektgruppen av elever som arrangerat evenemanget var nöjda över deras prestationer och vi träffade en av dem, Izabell Bäck som berättade hur hon tyckte det hade gått.

Berätta, hur gick det? Gick det som förväntat?
– Det gick jättebra! Vi är supernöjda med dagen. Vi hjälptes åt på plats, och ett extra tack till de 25 värdar som var med och tog hand om deltagarna extra bra. Alla föreläsare på scen var grymma, speciellt våra moderatorer Pamela Von Sjablar och Tor Hansson – de gjorde det superbra! Vi hade planerat det så att det bara skulle flyta på, vilket det också gjorde.

Hände något oförutsett?
– Hmm… Svårt att säga, men jag tror inte det.

Hade ni kunnat förbättra något?
– Vi är jättenöjda med vad vi åstadkommit men självklart finns det saker att förbättra. En sån sak kanske är AWn, det var några som stannade kvar men till nästkommande event är ett tips att marknadsföra mer om man vill ha den större och bättre. Vårt fokus la dock inte på AWn denna gång. Detta var ju premiären så det finns säkert 100-tals saker man hade kunnat göra annorlunda.

Vad var det bästa med 17 mars?
– Det bästa med eventet var att så många kom och att det i programmet verkade finnas något för alla. Det bästa med att fått chansen att vara med att skapa ett sånt här event är hur man vuxit som person och vågat tro mer på sig själv. Vi fick möjligheten att göra något på riktigt och jag tror att det bästa sättet att lära sig på är att göra det i praktiken – att lyckas och att misslyckas. Denna erfarenhet hade vi inte kunna läsa oss till i någon bok och det är detta TBS faktiskt står för, att få möjligheten att göra saker i verkligheten.

IMG_3715

25 elever från Thoren Business School var även på plats som värdar och hjälpte till, så här tyckte dem om evenemanget.
– Det var ett magnifikt event som inspirerade oss ungdomar genom hur vi skulle kunna göra skillnad. Vi, eleverna på TBS, fick ta del av eventet bland annat som åskådare men även som värdar. Detta var roligt men främst inspirerande för att genom små förändringar kan vi göra stor skillnad! – David Mirosavic, BP15

– Jag tycker att det är fantastiskt kul att få träffa nytt folk och knyta nya kontakter -så detta evenemanget var ju en suverän plats och få göra detta. Jag var ju fotograf så de blev lite prat med flesta jag fotograferade. – Sara Özbolat, BP13