Handelsproffset blir första fredagsföreläsaren

Thoren Business School Växjö kommer ha fredagsföreläsare för inspiration och pepp. Redan nu är första veckans fredagsföreläsare spikad, en person alla elever kommer lära sig mycket av.

Handelsproffset Bank Bergström är vd på inredningsbutiken Nordic Nest. Han kommer att berätta om sin resa och allas möjligheter att nå framgång. Vilka utmaningar och problem möter man på vägen? Och hur tar man sig förbi dem?

Bank kommer dessutom ge eleverna spännande case inom handel och e-handel. Hans gedigna erfarenhet blir en stor tillgång för hela skolan.

– Vi ser detta samarbete som guld värt för våra elever och det kommer ge fantastiska möjligheter, säger rektor Lina Lindqvist.

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.