Gycklaren Arkadia besöker Thoren Business School Sundsvall

Vi på Thoren Business School Sundsvall lägger stor vikt på att bjuda in entreprenörer som kan berätta om sin resa och även inspirera eleverna till att följa sina drömmar. Nyligen var det dags för Commerce Programs (Handels- och administrationsprogrammet) alla årskurser att uppleva en minst sagt förtrollande föreläsning av Anders Sebring som också går under namnet Gycklaren Arkadia. Han är magiker, jonglör, utbrytare, komiker och gycklare, hans shower är fyllda av magi och humor och han har under åren synts i TV och festivaler.

Ett motto som Anders Sebring lever med är ’’ Nobody cares anyway so just DO IT’’. Under hans föreläsning la  han stor vikt på fördelen med att vara en entreprenör och vikten med att våga tro på sig själv och följa sin dröm.  Han menar att viljan är vad som spelar roll och att det är viktigt att ta risker.
Föreläsningen avslutades med trolleritrick som uppskattades starkt av eleverna.

Som sagt så var det en minst sagt förtrollande föreläsning av Anders Sebring!