Från Riksbank till Affärsgymnasium

I höstas drogs arbetet igång med uppstart av Thoren Business School Jönköping.
Riksbanken Danske Bank har en lång tradition i de anrika lokalerna. Nu blir byggnaden ett fullvärdigt och vackert Affärsgymnasium.

Lokalerna står klara och renoveringsarbetet är färdigt. Om ett par veckor kommer även möblerna som för in mer av skolans affärskoncept i byggnaden. Skolan kläds i starka och härliga konceptfärger som marinblå, guld och mycket ljust.

– Jag tror det kommer bli en av Jönköpings vackraste skolor och med vårt sätt att utbilda kommer det forma många extremt duktiga människor, säger kommunikatören Gustav Hjelmqvist, som även är en före detta elev på Thoren Business School.

Se bilder här:

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.