Fotbollsresa till Barcelona

[ingress]I december åkte elever från Thoren Business School i Sundsvall, Gävle, Stockholm och Linköping på fotbollsresa till Barcelona.[/ingress]

Elever från de fyra TBS-skolorna som har Svenska Fotbollsakademin som tillval hade Barcelona som destination för sin fotbollsresa. Under tre dagar spelade de massor av fotboll och ”träningslägret” avslutades med en miniturnering. De var ungefär 70 elever och 10 ledare som var med. Resans höjdpunkt för de allra flesta var ändå matchen mellan Barcelona och Levante som de såg på Camp Nou. Hemmalaget vann dessutom matchen med 4-0! De hann även med att utforska Barcelona som stad och den spanska solen och värmen uppskattades av alla. En extra bonus var att Patrik ”Bjärred” Andersson, före detta fotbollsproffs som står bakom SvFA, var med på resan!

[marker color=”yellow”]Läs mer om Svenska Fotbollsakademin här.[/marker]