Exklusivt klipp: bakom kulisserna med Freddie Liljegren

Idoldeltagarna Freddie Liljegren och Dao Di Ponziano gjorde ett starkt uppträdande på Thoren Business Schools livesändning från den digitala gymnasiemässan. Nu släpps ett klipp från bakom kulisserna där Freddie delar med sig av sin otroliga sångröst.

I Coronatider gäller det att tänka lösningsorienterat. Eftersom fysiska mässor inte är möjliga för tillfället ordnade gymnasium.se en digital gymnasiemässa, som Thoren Business School deltog i med en lång livesändning. Programledarna intervjuade lärare och elever för att ge tittarna en bred uppfattning om hela skolans koncept. Det krävs mycket planering och arbete för att leverera en så bra och informativ sändning som möjligt.

– Vi är riktigt nöjda med mässan. Och det var grymt roligt att ha Freddie och Dao med, säger programledaren Gustaf Hjelmqvist.

För de som inte kan få nog av Freddie släpps även ett extraklipp där Idoldeltagaren bjuder på riktig skönsång:

Om Affärsgymnasiet:

Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi, kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen.

Hela mässan:  https://www.youtube.com/watch?v=55LkbloOPCw&feature=youtu.be