Ett besök i affärsmetropolen

Har du någonsin drömt om att besöka en affärsmetropol?

För BP11A, BP11B, CMP11C & D samt MP11E på Thoren Business School Malmö kommer denna dröm bli sann. Denna månad hoppar de på bussen till Berlin för att där under fyra dagar fördjupa sig inom sina respektive utbildningsområden.

BP11A och BP11B kommer bland annat göra ett studiebesök till Schönefeld Flygplats och fördjupa sig i dess roll som trafikknutpunkt och dess affärsmöjligheter, medan CMP11C & D samt MP11E under sin vistelse kommer lära sig om flygplatsmetropolens roll inom logistik, miljö och teknik. Berlin med sin intressanta och välkända historia kommer även den göra sig närvarande då alla klasser kommer göra ett besök till Sachenhausen tillsammans med lokala guider.

Vi önskar våra duktiga elever en rolig Business Trip och kommer glatt följa dem via våra sociala medier!