Ett ärofyllt uppdrag för TBS Karlstad

[ingress]TBS Karlstad har fått ett ärofyllt uppdrag att medverka på Karlstads kommuns stora näringslivsmässa 100 grader.[/ingress]

karlstadDet är konsultföretaget Xmentor AB som sträckt ut handen till skolan för att skapa eventet på Karlstad Congress Culture Centre fredag 13 mars.

– Det känns kul att vi får premiera skolan och implementera eleverna i arrangemanget, säger Maria Larsson, ansvarig för näringslivsmässan.

Eventet är en del i kommunens nya satsning där ledordet 100 grader syftar till att ta temperaturen på ortens näringsliv, föreningar och organisationer. Galan lär bli en guldkantad kväll där regionens hetaste företag kommer uppmärksammas och saluteras genom en rad utmärkelser under kvällen.

Eleverna får chansen under dagen att medverka och arbeta aktivt i den näringslivs-mässa som genomförs i kongress-centret i Karlstad och skolan ställer också upp en monter för att promota skolan. Maria Larsson tvekade inte att ge uppdraget till TBS Karlstad.

– De syns, är aktiva och hörs och vill mycket och det är viktigt att premiera, det är värda den här chansen. Dessutom är det kul att vi kan erbjuda en bra koppling till näringslivet på det här sättet, säger Maria Larsson.