Elevintervjuer från TBS Helsingborg

[ingress]Det börjar närma sig slutet av första året för våra elever på Thoren Business School Helsingborg, vi valde att ställa lite frågor till några för att känna pulsen![/ingress] Jeff Olsson, Communication CMP12Belev

Hur har ditt första år på TBS varit?
– Det har varit fullt av spännande och nytänkande händelser, lite upp och ner eftersom det är första året.

Var praktiserade du och hur var det?
– Jag var på JC i Väla och det var jättekul, jag fick ansvar och fick möjligheter att jobba med roliga saker.

Vad ska du hitta på i sommar?
– Jag ska träna och njuta av min ledighet. Mitt mål i sommar är att springa från Ödåkra till havet och avsluta med ett bad.

James Harvey, Business BP12B james

Hur har ditt första år på TBS varit?
– Det har gått bra, det har varit ett intressant år med många möjligheter att utveckla sig.

Var praktiserade du och hur var det?
– Jag var på Mölnlycke Health Care i Göteborg, de säljer operationskläder till hela världen. Jag fick sitta med på viktiga möten och arbeta med människor från hela världen bl.a. Thailand, England och USA.

Vad ska du hitta på i sommar?
– Jag ska resa första halvan av lovet till New York och England. Andra halvan av lovet ska jag arbeta hårt och hålla mig fysiskt stark.