Elevernas reklambyråer grillas av draknästet – TBS Stockholm

Under höstterminen har eleverna i årskurs 3 fått jobba med ett spännande projekt. Eleverna har nämligen i grupper fått skapa sina egna reklambyråer. Syftet? Att lägga upp en plan för hur TBS ska få fram sina ledord; mod, kraft och passion. Kunden? Ingen mindre än skolans rektor, Johanna Svensson.

Reklambyråerna har alltså fått komma fram med aktivitetsplaner och idéer som de sedan skulle pitcha inför draknästet, bestående av Maria Bennet (Medialärare), Pouian Cherloo (Marknadsföringslärare) och Johanna Svensson (rektor). Johanna vill nämligen lyfta fram skolans tre ledord, mod, kraft och passion, och vänder sig därför till eleverna gällande hur detta ska gå till.

Bidragen var knivskarpa och pitcharna likaså, men vilka som vinner, och får sin aktivitetsplan igenom, återstår att se.