Eleverna på Thoren Business School Västerås tipsar

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bok att läsa. Som tur är vill våra elever på Thoren Business School Västerås gärna dela med sig av sina boktips. Vi träffade några av dem och frågade vilka böcker de vill rekommendera.

Tessy Johannesson, går tredje året på Business Program.

”I framtiden skulle jag vilja jobba med barn i förskolan.”

BOKTIPS
A million little pieces av James Frey handlar om en blandmissbrukare som berättar om rehab och vägen till att bli drogfri. En mörk berättelse med tankar och olika saker som händer i kroppen. Upplägget i boken är speciellt.

Daniel Senderovitz, går tredje året på Business Program.

”I framtiden vill jag hitta rätt sak som passar mig i livet.”

BOKTIPS
Anne Franks dagbok handlar om en judisk familj under andra världskriget som fick gömma sig från Nazister i Holland.

Claudia Algarrada, går tredje året på Business Program.

”I framtiden vill jag bli en ledargestalt inom affärsvärlden.”

BOKTIPS
Looking for Alaska John Green handlar om en kille som sticker ut från mängden. Han börjar på universitet och blir kär i tjej som rymmer och sedan dör i en bilolycka. Boken går ut på att killen med kompis ska ta reda på varför och hur detta gick till.

Sajad Kathban, går tredje året på Business Program.

”I framtiden vill jag bli en stor marknadsförare.”

BOKTIPS
Jag är Zlatan handlar om Zlatans resa från barndomen sparkandes boll mot en vägg till köpet av hans första Ferrari.

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!