Eleverna på TBS Västerås om studenten: ”har varit väldigt roliga och lärorika tre år”

Efter att ha studerat hårt i tre år är studentfirandet något många elever ser fram mot. Trots omständigheterna fick eleverna på Thoren Business School Västerås ett fint firande, med ett festligt besök på en restaurang.

Innan studenten så passade vi på att träffa Marc Anthony Diaz Alarcon och Elise Nordin som berättade om sina framtidsplaner efter studenten!

Vad har varit det bästa med att ha varit elev på Thoren Business School?
Marc: Det bästa med att ha varit elev på TBS är nog alla relationer man fått med både lärare och sina klasskompisar, men även alla nätverk man byggt upp genom exempelvis APL. TBS affärskoncept har gett en möjlighet över lag att kunna skapa nya nätverk och relationer vilket kommer vara gynnsamt även i framtiden.

Elise: Det bästa är nog blockschemat. Det gör att man kan fokusera bättre på de kurserna man har just då, vilket har passat mig alldeles utmärkt.

Vad är dina planer efter gymnasiet?
Marc: Mina planer efter gymnasiet är att ta en paus från studier ett år och arbeta. Jag vill samla på mig arbetslivserfarenhet innan jag börjar plugga. Efter mitt sabbatsår tänker jag börja plugga, och som det ser ut nu lutar det mot statsvetenskap.

Elise: Jag ska plugga vidare till mellanstadielärare i Karlstad förhoppningsvis. Nu har jag ju inte fått antagningsbesked ännu men jag håller tummarna. Det är något som jag drömt om hela mitt liv och tänkt att jag ska göra sedan barnsben.

Vad kommer du sakna mest från gymnasiet?
Marc: Jag kommer nog sakna lärarna och kompisarna mest. Det har varit väldigt roliga och lärorika tre år för mig på gymnasiet.

Elise: Oj, svårt att sätta fingret på. Men jag kommer sakna sammanhållningen i klassen och tryggheten i skolan. Lärarna kommer jag också sakna så klart, de är ju en stor del till att man trivts så bra under sina år här.

Ett stort grattis till alla som har tagit studenten på Thoren Business School Västerås! Vi önskar er all lycka till i framtiden.