Elever på TBS Örebro tilldelas eftertraktat stipendium

Vi är stolta över att kunna berätta att några av våra elever på Thoren Business School Örebro blivit tilldelade stipendium för sina UF-företag. Det är förstapristagaren och tredjepristagaren som är från TBS Örebro.

Om vinnaren skriver de följande:

”Vinnaren och 1:a pristagaren är Petra Baastad med sitt företag Dandelion Child med motiveringen:

Vinnaren har kanaliserat en enorm drivkraft, ett starkt affärssinne, hårt arbete och sina personliga erfarenheter till en långt framskriden affär. Med både kommersiell förståelse och viljan att belysa styrkan i en utsatt grupp, skapas en dynamik som är svårslagen.”

Och om 3:e pristagaren:

”3:e pristagare Ebba Feldt, Amanda Granlund och Albin EriKsson Vogler med sitt företag Tonårspodden med en motivering:

En modern tjänst som fyller en lucka på marknaden och som med rätt fokus har potential att både utvecklas och växa i takt med företagarnas egna erfarenheter.”

Klicka här för att läsa mer om stipendet och övriga vinnare.

Stort grattis till alla pristagare!