Elever från TBS Uppsala gör volontärarbete i Indien

Linnea, Gabriella, Jenny, och Linda från TBS Uppsala är precis hemkomna från Indien där de i samband med sitt projektarbete volontärarbetat på olika barnhem.

Vi har lärt barnen engelska, pratat om hälsa och miljö men också hunnit leka mycket lekar. Det har varit omskakande och otroligt lärorikt men också samtidigt väldigt roligt, berättar Linnea.

Förutom arbetet med de indiska barnen hann tjejerna även bl.a. med att traditionellt klädda delta vid en indisk bröllopsceremoni.

Linnea, Gabriella, Jenny och Linda på väg till bröllop.

Att få möjligheten att ta med sig skolarbetet ut i världen och samtidigt kunna hjälpa andra som har det svårt har varit en utvecklande del av utbildningen för oss och snart väntar nästa studieresa när skolans Business Trip bär av mot Berlin i april.