Årets säljare finns på Thoren Business School!

IMG_23861

Thoren Business Schools andra SM-guld kom igår kväll. Sofia Fors Kovacic ifrån TBS Örebro tog hem det prestigefyllda priset Årets säljare på SM i Ung Företagsamhet. ”Det känns otroligt bra för jag har varit nervös över det här i så många veckor”, säger en lycklig Sofia.

Galamiddagen på SM i Ung Företagsamhet bjöd på härlig stämning och bra underhållning. Höjdpunkten för TBS var självklart Sofias vinst som gav ett öronbedövande jubel från TBS-skolorna på plats. Efteråt var det många gratulationer och kramar.

– Det här betyder väldigt mycket för mig och ända sedan jag vann på den regionala mässan i Örebro har jag varit nervös över den här dagen, berättar Sofia.

Sofia bedriver tillsammans med Paula Svensson och Linn Nilsson Värmekällan UF som tillverkar handledsvärmare. När galavärden Peter Settman frågade Sofia om företaget på scenen och tyckte att det var en svår produkt att sälja visade hon prov på sin säljtalang med frågan – har du en kall fru? Varpå Peter Settman medgiver och skratt utbryter i hela lokalen. För att bli en bra säljare är det alltså viktigt att lyssna och känna in kunden.

Vi säger stort grattis till TBS egna Sofia Fors Kovacic.

Läs även artikeln om Sofia på Nerikes Allehanda här.