Elev för en dag – Tema: Entrepenörskap

Har du en vinnande affärsidé, eller vill lära dig mer?

Besök vårt Öppet hus och testa din affärsidé! Tillsammans med elever på Thoren Business School Malmö får du prova på att starta ett företag under en dag på TBS – från idé till verklighet!

Dagen börjar med mingel och fortsätter med föreläsningar, workshops och avslutas med att utnämna dagens entreprenör och vinnande affärsidé. Läs nedan om ett av våra fantastiska UF-företag!

Välkommen!

Anmäl dig till vår kommunikatör Elina på 073-867 00 87 eller elina.ostmanleube(at)tbschool.se

Greko UF

GrekoUF

Damon, Linda, Ebba, Alaidin och Marcus – grundarna i Greko UF

Berätta om er affärside och hur det framträdde?

– Vi är återförsäljare på ekologiskt odlade grekiska varor som vi förpackar i olika presentlösningar. Tanken med att vi har olika storlekar är för att vi vill tillgodose efterfrågan, så alla har möjlighet att införskaffa sig produkter från Greko UF. Vi har alla i gruppen ett stort matintresse och det var så denna idé blev till.

Vad är det bästa med att få starta ett UF-företag?

– Att få träffa mycket människor och knyta kontakter som vi kanske kan ha nytta av i framtiden. Sen framför allt även att få lära dig att ta ansvar och lära sig vad som behövs göras för att klara deadlines.