Efter 2 månaders distansundervisning – studenterna på TBS Malmö fick äntligen återse varandra

Studenten blev inte helt som vanligt på grund av Coronaviruset. Men eleverna på Thoren Business School Malmö kunde ändå fira ihop under fredagen, tack vare skolans lösning.

Det såg först ut som att studentfirandet riskerade att bli inställt. Men skolans idé gjorde det ändå möjligt för eleverna att återse varandra efter en lång tids distansundervisning. Studenten firades på en restaurang med säkerhetsåtgärder på plats.

För Alan Zangana på ekonomiprogrammet har distansundervisningen ändå gått bra, berättar han.

– En termin hemma p.g.a. Corona är inget man klagar på!

Han har redan sina planer efter studenten redo.

– Efter studenten blir det lite strand, jobb, vänner, familj och i juli är det dags för min militärutbildning, berättar Alan.

Vi säger ett stort grattis till alla studenter på Thoren Business School Malmö och önskar er all lycka till i framtiden! Ni är fantastiska!