Dubbelt pris för UF-företag från Thoren Business School Stockholm

UF-företaget Fiducia UF vann andra pris för Årets Tjänst på UF-mässan i Stockholm. Sofie Wernborg, utveckling- och kvalitetsansvarig i företaget, vann även andra pris som Årets Säljare. Nu blickar de mot SM i Ung Företagsamhet.

Fiducia UF säljer föreläsningar till skolklasser om mental träning och hälsa för att hjälpa elever. Och det är hög efterfrågan på utbildningen. De anmälde sig också till Årets Tjänst. Sofie berättar om andraplatsen:

– Vi hade skickat in tävlingsbidraget innan UF-mässan och väl på plats besöker juryn oss och frågar om vårt företag. De utsåg oss senare till topp två. Det var jättehäftigt att kliva upp på scenen och ta emot priset!

Sofie kom även tvåa i tävlingen Årets Säljare. Endast slagen av Theo Pokorny, också han från TBS Stockholm.

– Jag är jättestolt över att det var vi två som var i toppen. Jag är glad för Theos skull och han är en värdig vinnare, berättar Sofie som blickar mot SM.

– Vi på Fiducia UF har redan börjat ladda inför SM med planer på fler tävlingar. Vi är supertaggade!