Driver kiosk på skolan som projektarbete

[ingress]Gabriel Melki som går Business Program på TBS Linköping har som sitt projektarbete valt att starta och driva kiosk och café på skolan.
– Det fanns ingen kiosk sedan tidigare, men vi ville ha en på skolan, säger Gabriel.[/ingress]

Kiosken har varit igång i en dryg månad och allt fler elever hittar hit. Han har öppet så ofta han kan, alltså när han själv inte har lektioner, och då är caféet alltid fullt.
– Jag håller koll på ekonomin, budget, inköp, kassan och att allt är i sin ordning.
En del marknadsföring ingår också i arbetet.
– Vi brukar annonsera månadens erbjudande på plasma-skärmen på skolan till exempel.

Lokalen där Café Boogla håller till har fått en ansiktslyftning.
– Vi har möblerat om och tagit hit lite mer bekväma möbler, det är jättemånga som vill sitta här och plugga, berättar Gabriel.

På bilden syns Gabriel tillsammans med sin affärspartner Rida Kareem som går i parallellklassen.